Bedrijfsprofiel

Rob Martens Consultancy  (R.M.C.)

R.M.C. is een dynamisch adviesbureau dat zich richt op de markt van hotels & restaurants, recreatie – en aanverwante bedrijven.

Na gedurende 22 jaar diverse horecabedrijven zelfstandig te hebben geëxploiteerd is R.M.C. zich vanaf 1999 gaan specialiseren in begeleiding bij bedrijfsovernames, de advisering bij  bedrijfsopvolging en bij aan- en verkoop van Horeca-ondernemingen.

De jarenlange Horeca-praktijkervaring van R.M.C. maakt van R.M.C. de gesprekspartner bij  uitstek die de taal van de horecaondernemer als geen ander spreekt en begrijpt. Een bedrijfsoverdracht wordt daardoor, volledig in overeenstemming met de wensen van de  opdrachtgever op succesvolle wijze gerealiseerd.
Uniek is de wijze waarop vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht.

R.M.C. kan dankzij een geavanceerd automatiserlngssysteem de’*zoekende markt” middels  verschillende kenmerken matchen met de “aanbieders ” van horeca-objecten.

In de voorbije jaren heeft R.M.C. met zijn team succesvol bemiddeld bij de aan- en verkoop van tientallen snackbars, strandpaviljoens, dagzaken, cafés & cafetaria’s, lunchrooms, restaurants en hotels.

Bij zowel de aan- als de verkoop van Horecaondernemingen kan R.M.C. op professionele wijze de waardebepaling van het object verzorgen.